ازدواجطلاقعقد و نامزدی

چطور در دوران عقد جدا شوم؟

جدایی در دوران عقد بدون شک تصمیم بسیار سختی است که از لحاظ روحی دختر و پسر را با مشکلات جدی روبرو می کند. کنار آمدن با این واقعیت که شما نمی‌خواهید با کسی که به عقد او در آمده؛ ازدواج کنید؛ از یک طرف و نحوه مطرح کردن این مهسئه با طرف مقابل از طرف دیگر، معضل چطور در دوران عقد جدا شوم؟ را بسیار پیچیده می کند.

زمانی که متوجه شدید شخصی که انتخاب کرده اید را نمی توانید به عنوان همسر آینده خود و شریک زندگی تان در نظر بگیرید یا به این نتیجه رسیدید که برای ازدواج کردن آمادگی ندارید باید به حرف دل خود گوش بدهید؛ هر چند این مسئله ممکن است به نظر شما مشکل و غیر ممکن بیاید اما با درک شرایط زیر می توانید جدایی در دوران عقد را راحت تر کنترل و مدیریت کنید:

  • دلایل خود را به دقت بررسی کنید

وجود اختلاف و دعوا در دوران عقد کاملاً طبیعی است و شما نباید با اولین مشکل به فکر جدایی بیفتید. اگر تحت فشار و تنش شدیدی قبل از مراسم ازدواج قرار دارید؛ بدون شک روی تصمیم گیری شما تاثیر می‌گذارد. اما شما باید دلایل خود را برای جدایی در دوران عقد به دقت بررسی کنید. بهتر است از یک مشاور یا فردی که در خانواده به او اعتماد دارید؛ کمک بگیرید و مشکلاتتان را با او مطرح کنید. اگر شریک زندگی شما خسیس، بد اخلاق، شکاک و معتاد است و نمی‌توانید با رفتارهای نادرست او کنار بیایید؛ جدایی در دوران عقد برای شما بهتر است.

  • برای احساسات خود ارزش قائل شوید
این راه هم بخوانید بدنیست:  چگونه بعد از طلاق به زندگی خود ادامه دهیم؟

اگر مدتی از دوران عقد شما گذشته اما هنوز احساسی به شریک زندگی خود را پیدا نکرده اید؛ تصور نکنید که این مسئله طبیعی است یا بعد از ازدواج حل میشود. شما باید نسبت به طرف مقابل خود هیجان زده و مشتاق باشید. اگر همراه با او احساس شادی ندارید یا نمی توانید به او اعتماد کنید؛ جدایی در دوران عقد بهتر از زندگی با شک و تردید است.

در جامعه ما زنان احساسات خود را نادیده می گیرند و به علت ترسی که از طلاق در دوران عقد دارند؛ زندگی بدون عشق را تحمل می کنند. این مسئله بعد از ازدواج به مرور زمان به خیانت، افسردگی یا حتی خودکشی منجر خواهد شد.

  • با همسر خود به طور خصوصی در مورد جدایی دوران عقد صحبت کنید

حتی اگر با مادر یا پدر خود در خصوص تصمیم به جدایی دوران عقد مشورت کرده اید حتما این مسئله را خودتان و در یک محیط مناسب که با شریک زندگی تان تنها شده اید؛ مطرح کنید. نشان دادن واکنش های مانند عصبانی شدن و فریاد زدن یا حتی شکستن وسایل از طرف مقابل، کاملا طبیعی است. بهتر است حداقل یک یا دو روز به او فرصت دهید تا در این مورد فکر کند و دوباره مسئله را جدی تر با یکدیگر مطرح کنید تا به تصمیم درستی برای جدایی دوران عقد برسید.

  • دلایل خود را برای جدایی دوران عقد ساده و محترمانه با او در میان بگذارید

بیان دلایل خود برای جدایی دوران عقد به طرف مقابل اهمیت بسیار زیادی دارد. به هر حال او برای شما زمان و هزینه ای صرف کرده است و باید علت عدم رضایت شما را از رفتار خود بداند. دلیلی ندارد که تمام جزئیات ناراحت‌کننده را برای او مطرح کنید. فقط باید دلایل اصلی خود را که از نظر شما قابل حل نیستند با او در میان بگذارید. اگر رفتار نامناسبی از خود نشان داد؛ شروع به ناسزا گفتن یا فریاد کشیدن کرد؛ شما آرامش خود را حفظ کنید و محترمانه از او بخواهید که چند روزی از شما دور باشد و سپس تصمیم نهایی خود را بگیرید.

  • خودتان را برای برخورد با خانواده همسرتان آماده کنید
این راه هم بخوانید بدنیست:  ویژگی یک مرد ایده آل در خواستگاری

برای جدایی در دوران عقد باید برای خانواده خودتان و همسرتان نیز دلایل خود را مطرح کنید و آنها را نیز متقاعد کنید. خانواده ها معمولا در مورد مسائل مالی یا حتی گرفتن وکیل نیز ممکن است برای شما خط و نشان بکشند. در هرحال باید خودتان را برای همه این مسائل آماده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا