توسعه فردیخشم و عصبانیت

چگونه خشم و عصبانیت خود را کنترل کنیم؟

چگونگی کنترل خشم و عصبانیت ؟

پدیده خشم و عصبانیت در طی روز ممکن است به دلایل مختلفی در ما بروز نماید. مهم این است در صورت ایجاد این عارضه، چگونه خودمان را کنترل کنیم تا از پدیدار شدن برخی مسائل و مشکلات جلوگیری کنیم؟ چرا که  اغلب اوقات این عصبانیت ما می تواند بسیاری روابط ما را با دیگران را تحت شعاع قرار دهد. لذا در این مقاله سعی می‌کنیم راهکارهایی برای کنترل و خشم و عصبانیت برای شما عنوان کنیم. بنابراین با ما همرا شوبد.

  • کمی مکث کنید:

اگر چیزی سبب خشم و عصبانیت شدید شما شده، همواره تلاش کنید قبل از هر اقدامی، لحظه‌ای صبر کنید تا کمی از شدت عصبانی تان کاسته شود.

  • در مورد شرایط فکر کنید:

در آن هنگام، از خودتان سؤالی بپرسید که به درک شرایط‌تان کمک کند. قبل از هر عکس العملی به عواقب و پیامدهای آن بیاندیشید.

  • ترک مکان مورد نظر :

می‌توانید به بهانه‌ های گوناگون برای لحظاتی هم که شده از آن وضعیت  و شرایط فاصله بگیرید.

  • نفس عمیق بکشید:

برای کنترل خشم و عصبانیت با نفس عمیق کشیدن می‌توانید ضربان قلب خود را پایین بیاورید و به مغز خود اکسیژن رسانی کنید.

خشم و عصبانیت

  • خودتان را در حالت خشم و عصبانیت تجسم کنید:

اگر خودتان را به‌جای شخص مقابل قرار دهید تا حدود زیادی بسیاری از مشکلات حل و فصل می شود. وقتی خشمگین می‌شوید، در این وضعیت تنها اقدامی که به نظرتان می‌رسد بروز خشم است.اگر خودتان را هنگام  خشم و عصبانیت تجسم کنید، نظر‌تان نسبت به شرایط عوض می‌شود.

  • زمان‌های کوتاهی را به مدیتیشن و ورزش اختصاص دهید:
این راه هم بخوانید بدنیست:  مقیاس سنجش استرس

در طول روز بخشی از زمان‌ها را به ورزش و مدیتیشن اختصاص دهید. بدین طریق می‌توانید تا حدود بسیاری استرس و افکار منفی را از خود دور کنید، و در ادامه‌ی روز انرژی بیشتری خواهید داشت. اگر  مدیتیشن را دوست ندارید، حرکات ورزشی را انجام دهید. این فعالیت‌ها باعث سلامتی و شادی تان می‌شود و کمک می‌کند خواب راحت‌تری هم داشته باشید.

  • با آرامش به کسانی که باعث خشم‌تان می‌شوند، هشدار دهید:

اگر شما با کسی ارتباط دارید که دائما باعث خشم و عصبانیت شما می‌شود، با لحن مناسبی این موضوع را به او بگویید. فریاد زدن، توهین و مواردی از این دست می‌تواند مشکل شما را بدتر کند. هشدار دادن راه ساده‌ای برای بیان احساسی است که در شما به‌ وجود می‌آید. به وسیله‌ی آن می‌توانید عامل ایجاد عصبانیت را از بین ببرید.

  • خشم و عصبانیت خود را به ابزاری سودمند تبدیل کنید:

در هنگام خشم و عصباینت تلاش کنید تا موقعیت خود را تغییر دهید و خشم‌تان را به عاملی انگیزشی مبدل سازید. مهم نیست که چه کاری باید انجام شود، کار کردن می‌تواند روحیه‌ی شما را بهتر کند. برخی اوقات کار، بهترین ترفند برای پرت کردن حواس‌ قلمداد می شود.

  • عذرخواهی به همراه شوخ طبعی:

 در مواقعی به محض خشمیکن شدن تان خود را سریع کنترل کنید. مارک جفریز (نویسنده‌ی کتاب فتنه‌ی تجارت) می‌گوید اگر عذرخواهی شما با کمی شوخ‌طبعی همراه شود، تأثیر به سزایی در برطرف شدن مسائل دارد. در نتیجه می‌توانید در مورد سایر مباحثی که منجر به خشم و عصبانیت شما شده با فرد مقابل تان صحبت کنید

  • تا جایی که می‌توانید از عوامل ایجاد خشم دوری کنید:
این راه هم بخوانید بدنیست:  جلوگیری از حواس پرتی

اگر عامل خشم‌ و عصبانیت تان را شناسایی کردید، تا حد امکان از آن دوری کنید. لذا سر فرصت زمانی که در آرامش کامل به سر می برید ، فکر کنید و عامل عصبانیت و ناراحتی خود را پیدا کنید. هنگامی که توانستید آن عامل را بیابید، حل مسائل روند بهتری به خود می گیرد.

با به کارگیری این راهکارها می‌توانید تا حدود زیادی در موقعیت های مختلف خشم و عصبانیت تان را به شیوه‌ی صحیح کنترل نمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا